2022 Agenda

Subpage

Every year AOC Europe brings together world-leading experts from the military, government, academia and industry. Delegates progress their understanding of the issues, technology and capabilities that underpin their national electronic warfare abilities and allow them to enhance their capabilities both nationally and in collaborative defence. 

Browse the 2022 agenda below or find out more about our experts.

Register interest for the 2023 conference

Browse through the 2022 agenda

Loading
09:50
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    SESSION 1: The ELINT revival
10:10
  1. Break
    30 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
10:45
  1. 15 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
11:00
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    COMINT – benefit from new technologies across different platforms
11:20
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    COMINT – benefit from new technologies across different platforms
11:40
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    COMINT – benefit from new technologies across different platforms
12:00
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    COMINT – benefit from new technologies across different platforms
12:20
  1. Lunch Break
    70 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
13:30
  1. 15 mins
13:45
  1. Theatre 1
    30 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
14:15
  1. 20 mins
    SESSION 3: The Evolution of the Intelligence Domain
14:35
  1. Theatre 1
    20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    SESSION 3: THE EVOLUTION OF THE INTELLIGENCE DOMAIN
    Intel results – on demand
14:55
  1. 20 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    SESSION 3: THE EVOLUTION OF THE INTELLIGENCE DOMAIN
    Intel results – on demand
15:15
  1. Break
    30 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
15:45
  1. 15 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
16:00
  1. Theatre 1
    30 mins
    • PLATH Intelligence Workshop
    SESSION 3: THE EVOLUTION OF THE INTELLIGENCE DOMAIN
    Intel results – on demand
09:00
  1. Theatre 1
    15 mins
    • Welcome and Keynote Addresses

    Opening Welcome and Chairman Introduction - Dr Bob Andrews MBE, AOC Director Global Conferences

    Chairmans Opening Remarks - Mr Mark Elson MBE

    AOC President Welcome - Col USAF (Ret'd) Powder Carlson

    International Region 1 Director Welcome - Dr Sue Robertson 

    Lafayette Chapter Welcome - General (armament corps) Pierre Grandclement, President

10:30
  1. Coffee Break
    30 mins
12:45
  1. Lunch
    75 mins
15:25
  1. Refreshments Break
    25 mins
17:15
  1. Day 1 Close
    5 mins
10:30
  1. Coffee Break
    30 mins
12:25
  1. Lunch
    80 mins
14:05
  1. Theatre 1
    20 mins
    • Multi Domain Applications
15:05
  1. Refreshments Break
    25 mins
15:30
  1. Theatre 1
    25 mins
    • Future Trends in Multi-Domain EW
16:55
  1. Theatre 1
    5 mins
    • Future Trends in Multi-Domain EW
17:00
  1. Conference Close
    0 mins